Ontdek alle voordelen Brand Management software met Beeldbank en meer!

Organiseer de merkbeleving

Alle merk gerelateerde bestanden maak je op één plek eenvoudig beschikbaar als een thuisplek voor het merk. Dit maakt het samenwerken met het merk efficiënt in beheer en communicatie waardoor de merkbeleving en toewijding verhoogd kan worden.

Informeren, inspireren en faciliteren

Door een Brandcenter voor het merk te creëren kunnen interne en externe gebruikers geïnformeerd, geïnspireerd en gefaciliteerd worden door een constante beschikbaarheid van alle merk gerelateerde bestanden.

Slimme tools voor opmaak

Een dashboard, guidelines en een pagina aanmaken in Brandcenter is heel eenvoudig door slimme blokken te gebruiken die automatisch voor de goede opmaak zorgen. Hiermee kun je helemaal losgaan in creativiteit zonder te programmeren.

Beeldenbank

Uploaden, beheren, zoeken en vinden van merkgerelateerde bestanden is eenvoudig en intuïtief. Met de intelligente tagging, taxonomie, collecties en persoonlijke favorieten is het een fijne omgeving om in te werken.

Meerdere merken

In Brandcenter Agency worden meerdere merken in een omgeving beheerd. Het is eenvoudig om verschillende merken aan te maken. Met de klantenmanager kun je snel schakelen zonder opnieuw in te loggen tussen de merken om deze gemakkelijk te kunnen beheren.

Ontdek wat Brandcenter allemaal nog meer te bieden heeft

Creëer navigatiestructuur in assets

Assets slim georganiseerd weergeven kun je doen met het aanbrengen van een navigatiestructuur op basis van tags en zelfs in de taxonomie.

White Labeling opties

Je kunt met Brandcenter klantportalen aanmaken in de Brandcenter stijl. Wil je werken in je eigen huisstijl? Bekijk dan onze opties voor White Labeling.

Communicatie

Maak communicatie met de gebruikers via haar Brandportaal persoonlijker door diverse medewerkers visueel te koppelen aan verschillende pagina’s.

Intelligent tagging

Brandcenter heeft een AI robot op de achtergrond draaien die voor je aan de slag gaat bij het indelen van je assets. De robot is zo slim dat er zichtbare en niet zichtbare suggesties per asset worden opgeslagen. Je kunt met verrassende zoekwoorden vinden wat je zoekt.

Top-notch efficiënt

Als je een eenmaal een eigen inrichting van een klantportaal hebt gemaakt in Brandcenter kun je deze dupliceren voor een nieuwe klant. Wel zo efficiënt.

Assets delen

Gecontroleerd delen van assets maakt werken efficiënter, dus niet per mail of andere upload en download software maar vanuit de Brandportaal assets en collecties delen.

Favorieten

Sommige bestanden zijn nu eenmaal populair of beter. Je hebt met favorieten de mogelijkheid om zelf aan te geven wat belangrijk is.

Slim en snel zoeken

Als je iets zoekt worden de resultaten in real-time gevonden. Soepel en snel werken dus.

Lichtsnelheid

Sneller dan het licht en responsive. Brandcenter zorgt altijd voor een vloeiende en snappy gebruikerservaring.

Collecties

Je maakt van een groep bestanden of thema heel makkelijk een collectie, die je kunt delen vanuit de brandportaal.

Intuitief

Soms heb je handleidingen nodig en soms niet, ervaar het zelf.

Bekijk onze aantrekkelijke prijzen